Pagodetenten

De perfect sfeer voor elk feest of evenement creëert u met de pagodetent. Of het hier nu gaat om een receptie, tuinfeest of een sierlijk tentendorp: wij hebben een compleet assortiment pagodetenten voor de zakelijke en particuliere sector. De pagode heeft een uniek design en moderne verschijning. Met de pagode kiest u voor een flexibele inzetbaar, uniform systeem. Dit zorgt ervoor dat elk model alleenstaand of in een veelvoud van configuraties geplaatst kan worden. Elke configuratie wordt water-en winddicht geplaatst. De pagode is ook koppelbaar aan onze constructietenten zodat zij-uitbreiding op grote schaal kan worden toegepast.

Luxueus uitgevoerd is de zeskant pagodetent. Door de typerende zeshoekige vorm in deze tent, die perfect past bij feesten en (sport)evenement, naast een visitekaartje ook een indrukwekkende verschijning.

Doordat de tent met haar 6 mtr. hoge punt boven alles uit reikt, is een opvallende   aanblik verzekerd. Eenmaal binnen heeft de zeskant pagodetent (met haar 25m2 / 65m2) iets intiems.

Door de zeshoekige vorm met zijde van 3 / 5 mtr.is iedere gast het middelpunt. De zeskant pagodetenten zijn prima schakelbaar (honingraat) onderlingen maar ook goed te combineren met het complete pakket van Minnebach Verhuur.

Doordat de zeskant pagodetenten uitgevoerd kunnen worden met diversen opties. Zoals vloer, velum, verlichting, etc. is dit type multifunctioneel. Ook in de wintermaanden kunnen de tenten een prima verblijf garanderen. De tenten zijn ook uitvoerbaar met kunststofwanden, glaspanelen en natuurlijk met entree- en nooduitgangdeuren.

In deze rubriek treft u een deel aan van ons assortiment. Wilt u meer weten over een specifiek product of wenst u een offerte op maat te ontvangen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.