Tenten – specials

Naast onze pagode- en constructietenten hebben wij ook een aantal speciale tenten. Deze tenten hebben de zelfde eigenschappen ( snelle op- en afbouw e.d. ), maar geven een exclusievere uitstraling aan uw feest of evenement. Hieronder vindt u een overzicht van de specials in ons assortiment.

Transparant

In onze constructietenten kunnen transparante zeilen getrokken worden zodat u het gevoel hebt dat u buiten staat, maar toch beschermd bent tegen weersinvloeden. Verder wordt deze optie vaak toegepast bij historische gebouwen zodat de uitstraling hiervan zichtbaar blijft. Deze transparante kappen kunnen in twee versies geleverd worden, namelijk in een zadeldak en in een ronde spantconstructie.

2014-05-14 09.48.25-BorderMaker

 

 

 

 

 

 

 

 

(ronde kap transparant)

Crossover

De crossover is een ronde koepeltent die een afmeting heeft van 8 x 8 mtr. Deze tent is geschikt voor o.a. autoshows en beurzen e.d. Hierdoor zorgt de tent ervoor dat de show of beurs een extra uitstraling heeft. Door het sterke frame waar de constructie van is gemaakt, kunnen licht en geluidsinstallatie worden gemonteerd tot een gewicht van 400 kilo.

Startenten

De startent heeft, zoals de naam al zegt, de vorm ven een ster. Door middel van staanders en grondankers wordt de vorm van de tent gerealiseerd. Als er geen mogelijkheid voor verankering is, hebben wij ballasten zodat de startenten ook op verharde ondergrond geplaatst kan worden. Deze startent is leverbaar in twee opties, namelijk de starshade en startwin. De starshade heeft de vorm van een enkele ster en heeft een staander. De startwin heeft een dubbele stervorming en heeft hierbij dus twee staanders. De zijkanten van de startenten kunnen worden dichtgehangen met zijzeilen. Deze zijn met venster en zonder venster leverbaar.

Wilt u meer weten over een specifiek product of wenst u een offerte op maat te ontvangen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.