Aggregaten

Evenementen worden op veel verschillende locaties georganiseerd, uitlopend van uitgeruste zalen tot velden midden in het land. De stroomvoorziening is daarom een element dat zeker niet vergeten moet worden in de organisatie van een evenement. Op locaties waar weinig tot geen stroom voorhanden is bieden onze aggregaten uitkomst. Ze zijn stil betrouwbaar en leverbaar in verschillende vermogens. In goed overleg wordt voor elke situatie de beste oplossing gevonden.

Wat voor apparatuur gaat bij evenementen gebruikt worden? Hoeveel kabels en verdeelkasten zijn er nodig? Op deze manier kan bepaald worden wat het vermogen van het aggregaat moet zijn en welke randapparatuur nodig is. Bovendien verzorgen wij ook brandstof en transport voor u. Hierbij zijn wij uiterst flexibel in onze werktijden en is het geen probleem om aggregaten in het weekend te leveren of op te halen. Zo bent u verzekerd van een complete en betrouwbare service.

Het belangrijkste is de zekerheid van een goede stroomvoorziening welke de basis is voor het doen slagen van uw evenement. Zo kunt u zelfs bij goed uitgeruste locaties ervoor kiezen om een back up aggregaat te huren om zelfs het allerkleinste risico uit te sluiten.