Koelingen & toebehoren

Voor verschillende feesten kunnen wij alllerlei soorten koelingen en tapinstallaties leveren. De koelingen kunnen voor zowel drank als eten gebruikt worden. De koelingen hebben wij in verschillende maten. Al onze koelingen uit ons assortiment staan op wielen zodat ze makkelijk verrijdbaar zijn.

Wij hebben ook tap installaties in ons assortiment. Deze tap installaties zijn voorzien van een spoelbak en twee tapkranen. Bij de tap zit een koeling die het bier doet koelen. Om te kunnen tappen moet er altijd koolzuur bij geleverd worden. Wij hebben ook klapbuffets om de ruimte achter de tap te vergroten om makkelijker te werken. Hierachter kun je bijvoorbeeld de frisdranken en wijnen schenken.

Normaal gesproken gaan wij er vanuit dat ongeveer de helft van de gasten bier drinkt. Vermenigvuldig dit met een gemiddeld verbruik van 8 glazen (voor de echte dorstige gezelschappen 10 glazen) en u weet ongeveer hoeveel glazen u nodig heeft. Er gaan vier glazen uit een liter. Wij kunnen verschillende soorten bier leveren. Voor verdere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.