Partytenten

 

Met de partytent kiest u voor een flexibel inzetbaar uniform systeem. Dit zorgt ervoor dat elk model alleenstaand of  in een veelvoud van configuraties geplaatst kan worden, afhankelijk van uw voorkeur en behoefte. Elke configuratie kan water- en winddicht geplaatst worden. De partytent is niet koppelbaar aan een ander soort tent uit ons assortiment.                                         

De alu-constructie voldoet aan de statische windlastberekening volgens de Duitse TÜV-keuring. Alle dak- en zijzeilen van onze tenten zijn vervaardigd van een hoogwaardige PVC-bekleding. Deze is brandwerend, volgens de norm M2 en B1. Hieruit mag geconcludeerd worden dat onze tenten voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid.

Alle tenten worden op locatie verankerd met grondankers, zodat een gezekerde constructie ontstaat. Spanlijnen aan de omtrek zijn dus overbodig, zodat de benodigde ruimte om een tent te kunnen plaatsten aanzienlijk wordt verkleind. Denk bijvoorbeeld aan kleine achtertuinen of locaties waar bomen of andere obstakels aanwezig zijn.